Как се избавих от разширените вени за една седмица

Публикуваноо | Автор: Йоанна Петрова

Здравейте, с Вас отново е Йоанна! Искам да Ви споделя моята малка радост ... Така се получи, че се избавих от разширените вени в домашни условия само за една седмица!!!

Помните ли, писах преди около година, че имам ужасни болки в краката и се появиха разширени вени. Тогава поисках Вашите съвети - как да се избавя от тях?

И ето какво: опитах всички средства на народната медицина, включително и брезови пъпки и други илачи, плюс лекарства за подобряване притока на кръв, стягащи чорапогащи и така нататък. ВСИЧКО ТОВА СА ГЛУПОСТИ.Не помагат. Безполезни са.

Ходих на лекари, които в края на краищата с нищо не ми помогнаха, а само ми се караха, че се бавя с лечението. Взех си една седмица отпуска. Депресирана си мислех за това как да се избавя от разширените вени и да възстановя здравето и красотата на крачетата си. Търсих в Интернет различни методи за лечение

Има ли спасение от разширените вени?!

И така, един ден разглеждайки блоговете в Интернет, в някакъв медицински форум бях привлечена от бележката на московски флеболог, че в страната ни лечението на разширени вени не е ефективно, защото конвенционалната медицина не лекува причините за болестта, а нейните симптоми

По-нататък той посочва нов крем за разширени вени "Varyforte", който е с много висок процент положителни резултати. Дълго търсих информация къде мога да си купя въпросния крем и намерих този магазин.

В началото не повярвах много на всичко това, защото всичко вече се рекламира по телевизията ... но намерих толкова много добри отзиви за този крем и реших да го поръчам.

И така, поръчах "Varyforte". Доставката дойде след около седмица. Разопаковах всичко, прочетох инструкциите и започнах да го ползвам.

Какъв е резултатът? Излекувани ли са разширените вени?

Започнах да използвам този крем така, както беше написано в указанието. И какво мислите? Още на петия ден спаднаха отоците и разширените вени започнаха да изчезват пред очите ми. Само дето ченето ми не падна на пода!!! Аз се спасих от разширени вени!!! За пет дни!!!!! Можете ли да повярвате??? Аз не можех да повярвам на очите си ... Краката ми се изчистиха от разширените вени, разхубавиха се и спряха да ме болят!!!!! Не греша и не съм луда! Не мога да опиша радостта си. Последния път, когато изпитах подобна радост бе преди може би двадесет години :)

Сега се чувствам напълно здрава. О! Дори съм благодарна на болестта си – разширените вени ме научиха да ценя това, което имам и да гледам по различен начин на малките неприятности в живота. За това каква развалина щях да стана, ако не бях намерила "Varyforte", се опитвам да не мисля. Сега в живота ми няма място за мрачни и унили мисли. Само за позитивни!

Безумно съм щастлива, че всичко стана така. Успоредно със спасението от разширените вени разбрах, че проблемът с много от нас е, че най-простите неща ни изглеждат неефективни. А по-сложните, например операциите - ефективни. Но това не е така. Разширените вени могат да бъдат излекувани с прост, бърз и безопасен начин. Проверено е!

За който се интересува – поръчката направих на този сайт. Това е единствената сертифицирана компания компания в България, която продава "Varyforte". Що се отнася до доставката, пакетът пристига с наложен платеж по пощата. Така че, всичко е безопасно.

Цената на "Varyforte" сега е намалена, така че побързайте с поръчките!

И така, надявам се, че тази информация е била полезна за Вас и най-накрая ще постигнете желаната красота и здраве за краката си само за няколко дни! Желая Ви успех!

194 коментари
Борислава Светкова
Здравей Йоанна. Вашата история много ме вдъхнови! Имам варикоза на двата крака, но се оплаквам особено от десния: върви от бедрото към коляното и кракът някак си по-бързо се изморява. Още не съм ходила на лекар, искам сама да опитам да се излекувам. След това ще пиша как и какво съм направила.
5 минути преди | Kоментираме
3
Вика Star
Благодаря Йоанна, вчера получих пратката от пощата, всичко е наред. Вече започвам да го използвам. Очаквам резултат след 5 дни)))
7 минути преди | Kоментираме
4
Тодора Спасова
За да работи добре венозната система на краката, трябва да се носят обувки на нисък ток! Варикозата се появява заради тънките и високи токчета! В САЩ носят ниски обувки и така запазват здравето си!!! А при вас главното са по-дългите токчета и след това бързо да ходим да лекуваме варикозата, за да облечем някоя по-къса пола.
11 минути преди | Kоментираме
10
Ольга Попова
А аз мога да си позволя къса пола - завиждайте! В лечебния курс всичко е подробно описано по този повод, токчетата въобще не са от значение.
14 минути преди | Kоментираме
7
Ксюша Румянцева
А на мен моят флеболог ми препоръча този крем:)
16 минути преди | Kоментираме
5
Богдана Кратцева
Привет Йоанна! Направих поръчка и сега с нетърпение очаквам пратката :)
17 минути преди | Kоментираме
3
Лильяна Николова
Интересно) вече поръчах, започнах да го използвам. След няколко дни ще напиша за резултатите.
18 минути преди | Kоментираме
7
Прынцсесса Благородна
Тема - Боян. Този крем е вече отдавна известен, майка ми излекува с негова помощ варикозата още преди две години
20 минути преди | Kоментираме
4
Lena Adorable
В САЩ вече 5 години го използвам! При нас всички момичета на работа ходят като холивудски звезди :))
21минути преди | Kоментираме
5
Виола Родня
Изминаха само 4 дни и вече има резултати! Отоците спаднаха, вените спаднаха, краката стават по-красиви! Много съм доволна!
24 минути преди | Kоментираме
6
Россита Добрева
Привет! Вече 3 дни използвам крема...Просто нямам думи! Йоанна, благодаря ти! Аз вече чувствам лекота в краката!
23 минути преди | Kоментираме
21
Магдалена Вакалова
Купих си и ми хареса! Помогна ми някъде за около 1 седмица. Аз даже не очаквах такова нещо ... За тези пари това е просто подарък!
25 минут назад | Kоментираме
9
Ксения Спаго
Йоанна, аз също знам за това средство. Наистина, купих го в Украйна, отдавна. Варикозата беше победена и не се появява отново вече около 2 години. Супер) Препоръчвам ви го!
34 минути преди | Kоментираме
5
Мирослава Витанова
Мъжът ми едва не скача от щастие. Казва ми, че сега трябва да отида на конкурс за „Мис красиви крака“. :DDD
39 минути преди | Kоментираме
18
Тсветанка)
Varyforte действа. Поръчах си от този сайт, без предварително плащане, пратката пристигна след 6 дни. Варикозата изчезна за 1 седмица и повече не се е появявала.
41 минути преди | Kоментираме
2
Ксения Лунина
Поздравете и мен - за 1 седмица се отървах от варикозата! Направо съм в шок)))
44 минути преди | Kоментираме
47
Оля Лапочка
Краката спряха да ме болят и станаха красиви)))))) Въобще супер. Препоръчвам го на всички момичета!
49 минути преди | Kоментираме
31
Люда Котова
Аз също знам за "Varyforte". Леля ми вече не се оплаква от болки в краката)))
50 минути преди | Kоментираме
11
Лала Йанева
Приветик, крем супер. За неделю я избавилась от этого недуга
51 минути преди | Kоментираме
38
Благуна Петкова
Хитро нещо, краката са красиви и здрави!!! Впрочем, пратката дойде за 4 дни
54 минути преди | Kоментираме
57
Мирослав Пиронев
Привет дами. Жена ми си купи този крем и в резултат на използването му краката й се преобразиха! Доволен съм като слон))) Препоръчвам го!
преди един час | Kоментираме
3
Надежда Добрева
Това въобще не е новина. Вече всички знаят за крема "Varyforte" против варикозата. А онези, които не знаят, те, вероятно, и не се стремят да се отърват от тази грозота.
преди един час | Kоментираме
5
Богомила Михайлова
Благодаря за статията. Йоанна, браво! Отивам да направя поръчка.
преди един час | Kоментираме
9
Ильяна Бачева
Това ми трябва! Сега на работа всички ще ми завиждат, хехе
преди два часа | Kоментираме
16
Станка Михайлова
На запад отдавна всички използват крема Varyforte. И доста успешно. При нас, както винаги, всичко идва със закъснение...
преди два часа | Kоментираме
21