Tako sem se v enem tednu znebila krčnih žil

Objavljeno | Avtor: Rosa

Pozdravljeni, jaz sem Rosa. Z vami želim deliti nekaj, kar mi prinaša majhno veselje… Ne nazadnje sem se v enem tednu znebila krčnih žil!!!

Se še spomnite moje objave prejšnje leto, v kateri sem povedala, kako strašna je bolečina in videz krčnih žil, in sem zato prosila za nasvet?

Dobro, preizkusila sem vsa naravna zdravilna sredstva, celo popke breze in druge neumnosti, med drugim tudi zdravila za krvni obtok in kompresijske nogavice itd. POVSEM NESMISELNO. To ne deluje. Vse zaman.

Hodila sem od zdravnika do zdravnika, ki mi niso mogli pomagati, ampak so me zmerjali, da sem prišla prepozno. V službi sem prosila za en teden dopusta. Ob misli na svoje krčne žile in kako naj se jih znebim, da bodo moje nogespet pridobile mladostno lepoto in zdrav videz, sem bila potrta. Zato sem po spletu iskala morebitna zdravljenja.

Končno: osvoboditev!

Ko sem nekega dne na spletu prebirala bloge, sem naletela na poročilo strokovnjaka za vene iz Moskve. Govoril je o tem, da zdravljenja v naši državi niso učinkovita, saj odpravljajo le simptome, ne pa tudi vzrokov obolenja.

V tem članku je omenjal novo kremo proti krčnim žilam, imenovano „Varyforte Premium Plus“, ki zelo dobro učinkuje. Veliko časa sem porabila za iskanje, kje bi bilo mogoče to kremo kupiti, in našla sem trgovino.

Najprej nisem mogla verjeti, ker je toliko oglasov na televiziji… Ko pa sem videla vse te pozitivne komentarje glede te kreme, sem se odločila, da jo naročim.

Tako sem naročila kremo "Varyforte Premium Plus". Paket je prispel po približno enem tednu. Odprla sem ga, prebrala navodila za uporabo in začela z nanašanjem kreme.

Rezultat? Ali so bile krčne žile pozdravljene?

Kremo sem začela nanašati skladno z navodili za uporabo. In kaj mislite? Peti dan je oteklina popustila, krčne žile so se zmanjšale, tako da se mi je skoraj zmešalo!!! V 5 dneh sem se znebila KRČNIH ŽIL!!! Ali lahko verjamete??? Nisem mogla verjeti, kar sem videla… Na mojih nogah ni bilo več teh vaskularnih prask, spet so bile lepe in niso več bolele!!! Nisem se motila, ali pa se mi je zmešalo! Svojega veselja ne morem izraziti z besedami. Mislim, da v zadnjih 20 letih še nisem bila tako srečna. :)

Počutim se kot povsem zdrava. Prav tako se zahvaljujem svoji bolezni, ker mi je pokazala, da moram ceniti, kar sem imela, in da dojemam majhne težave v življenju na povsem drugačen način. Niti razmišljati več ne želim o tem, kakšna razvalina bi postala, če ne bi našla kreme "Varyforte Premium Plus". V mojem življenju zdaj ni več žalostnih in mračnih misli, samo še pozitivne!

Neverjetno srečna sem, da je do tega prišlo. V tem času sem doumela, da je naša težava v tem, da gledamo na majhne stvari kot na neučinkovite, nasprotno pa zapletene, npr. operacije, vidimo kot učinkovite. Kljub temu ni tako. Krčne žile je mogoče pozdraviti na preprost, hiter in varen način. Priporočeno!

Za tiste, ki jih zanima: Naročila sem tukaj. Gre za edino pooblaščeno podjetje ki sme prodajati kremo "Varyforte Premium Plus". Pogoji dobave so zastavljeni tako, da paket prispe na pošto kjer plačaš po povzetju. Tako je b vse varno.

Cena za kremo "Varyforte Premium Plus" je trenutno s popustom, zato se podvizajte!

Dobro, upam, da so vam bile te informacije v pomoč in bodo vaše noge v nekaj dneh zopet pridobile želeno zdravje in lepoto! Veliko sreče vsem!

194 Komentarji
Šofemalea Roth
Zdravo, Rosa. Vaša zgodba me je zelo motivirala. Na obeh nogah imam krčne žile, desna pa je še posebej slaba: Vleče me od kolka do kolena in hitreje izgublja na moči. Nisem še obiskala zdravnika, ker želim to pozdraviti sama. V vsakem primeru vam bom napisala, kako se je izšlo
5 minut nazaj | komentiraj
3
Farije Stamać
Hvala Rosa. Včeraj sem prevzela paket. Vse je dobro. Že sem začela z nanašanjem. Že čakam na rezultat po petih dneh )))
7 minut nazaj | komentiraj
4
Ariela Gardašević
Da bo venski sistem dobro deloval, bi morali nositi čevlje z nizkimi petami! Krčne žile so lahko posledica čevljev z visoko peto! V ZDA nosijo čevlje z nizko peto in tako ohranijo svoje zdravje!!! Nasprotno pa je za vas najpomembneje, da nosite visoke pete, čim višje, tem bolje, nato pa pozdravite krčne žile, da boste lahko nosili še krajše krilo.
11 minut nazaj | komentiraj
10
Karolina Dragica Lokanc
Za spodbujanje zavisti vseh drugih si lahko dovolim nositi mini krilo. Odvisno je od metode. Pete nimajo čisto nič s tem.
14 minut nazaj | komentiraj
7
Bajra Jeklar
Moj strokovnjak za vene mi je priporočil to kremo :)
16 minut nazaj | komentiraj
5
Rasima Zagmeister
Zdravo Rosa! Naročila sem in komaj čakam, da prejmem paket :)
17 minut nazaj | komentiraj
3
Jeka Ilić
Kakšna šala. Naročila sem in začela nanašati. Čez nekaj dni vam bom poročala o rezultatih.
18 minut nazaj | komentiraj
7
Dalida Sebastian
To je vroča tema. Ta krema je že nekaj časa trend. Pred dvema letoma si je moja mama uspešno pozdravila krčne žile.
20 minut nazaj | komentiraj
4
Lenka Adorable
V ZDA jo uporabljam že 5 let. Vsa dekleta v pisarni tekajo naokrog kod Hollywoodske zvezde :))
21 minut nazaj | komentiraj
5
Goranka Dokič
Kupila sem jo in všeč sem si! Uspelo je bolj ali manj v enem tednu. Tega nisem pričakovala… Za to ceno je kot podarjena!
24 minut nazaj | komentiraj
6
Subhija Opassi
Pozdravljeni. Kremo nanašam že tri dni… Ne najdem besed! Ros, hvala lepa! Čutim lahkotnost v nogah. Minili so šele štirje dnevi in rezultati se že kažejo.
23 minut nazaj | komentiraj
21
Branislavka Miladić
Oteklina je uplahnila, vene so izgubile volumen, moje noge postajajo spet lepe. Zelo sem srečna!
25 minut nazaj | komentiraj
9
Božana Okički
Rosa, tudi jaz poznam to zdravilo, čeprav sem ga pred nekaj časa kupila v Ukrajini. Krčne žile so zgodovina. Že dve leti ne vem, da sem jih sploh imela. Super) Priporočam!
34 minut nazaj | komentiraj
5
Ema Stamenova
Moj mož je od veselja skoraj začel skakati. Pravi: Zdaj moraš sodelovati na lepotnem tekmovanju, Miss najlepše noge :DDD
39 minut nazaj | komentiraj
18
Life Dream
Varyforte Premium Plus deluje. Naročila sem jo na tej strani in brez predplačila je paket prispel v šestih dneh. Krčne žile so izginile v enem tednu in se niso več vrnile!.
41 minut nazaj | komentiraj
2
Munire Levak
Tudi meni lahko čestitate: Moje krčne žile so izginile v enem tednu. Malo sem v šoku )))
44 minut nazaj | komentiraj
47
Pina Belič
Noge so me nehale boleti in so zdaj videti čudovite )))))) Res odlično. Priporočam jo vsem dekletom!
49 minut nazaj | komentiraj
31
Zarka Veithauser
Tudi jaz poznam kremo "Varyforte Premium Plus". Moja teta se ne pritožuje več glede bolečin v nogah )))
50 minut nazaj | komentiraj
11
Alijana Vučkov
Pozdravček, krema je odlična. V enem tednu sem se osvobodila bolečine.
51 minut nazaj | komentiraj
38
Anela Hetemi
Res odlična stvar. Zdaj so moje noge zdrave in čudovite!!! Poleg tega sem prejela paket v štirih dneh.
54 minut nazaj | komentiraj
57
Josef Oblak
Zdravo dekline. Moja žena je kupila to mazilo in njene noge se spet svetijo. Veselim se kot otrok)) Priporočam vam jo!
pred uro | komentiraj
3
Cirila Marija Gerl
To ni nobena novost. Vsak pozna kremo "Varyforte Premium Plus" proti krčnim žilam. Tistim, ki tega ne vedo, se očitno ni bilo treba otresti te grdobije.
pred uro | komentiraj
5
Marija Marjana Jahn
Hvala za članek. Zelo dobro Rosa. Oddala bom naročilo.
pred uro | komentiraj
9
Zala Ana Mistral
Točno to, kar potrebujem. V pisarni bodo zdaj vse umrle od zavisti, haha
pred dvema urama | komentiraj
16
Arlinda Antoni
Na zahodu kremo Varyforte Premium Plus že dlje časa uporablja veliko ljudi in obeta precej velik uspeh. K nam pogosto vse pride z zamudo…
pred dvema urama | komentiraj
21